Werkwijze

BBOOSTED benut groeikansen door ervoor te zorgen dat marketing in sales hand en hand gaan en als een twee eenheid functioneren, waardoor de doelen van het bedrijf behaald worden.

Stappenplan:

Van plan naar actie naar resultaat.

BBOOSTED werkt hands-on (no-nonsense) en geeft je de tijd en ruimte om te focussen op je corebusiness, zodat je doet waar je goed in bent. BBOOSTED geeft inzicht in de groeikansen van je bedrijf, geeft op maat marketing & sales adviezen en zet deze om in concrete plannen. Deze plannen werken we uit en implementeren we voor je. Kortom kies je voor BBOOSTED dan ben je verzekerd van actie in de tent! Be Successful BBOOSTED

Om je groeikansen goed in kaart te brengen en te verzilveren werken we in verschillende stappen.

Advies en strategie fase

  1. Advies

In deze fase onderzoeken we waar je groeikansen liggen, hoe je deze kunt benutten, wie dat gaat doen en wat het gaat opleveren. Na deze fase heb jij inzicht in waar de groeikansen liggen voor jouw bedrijf en wat de resultaten zijn als je deze gaat verzilveren.

  1. Plan

Mogelijk ben je direct al overtuigd dat er groeikansen liggen binnen je bedrijf en wil je deze direct verder laten uitwerken in een marketing/salesplan. In dit gedegen plan onderzoeken en beschrijven we waar je als bedrijf nu staat. Ook bespreken we wat je missie en visie is, wat je doelstellingen zijn en waar je naar toe wilt groeien? Kortom na deze fase heb je een compleet marketing/salesplan incl. actieplan in handen. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld waarom je iets gaat doen, wat je gaat doen, wie dit oppakt, hoe je meer zichtbaarheid kunt krijgen, meer klanten naar je toe kunt trekken en ook meer omzet kunt realiseren.

Fase van uitwerken, implementeren en beheren

  1. Traject

Natuurlijk kan BBOOSTED de acties ook verder voor je uitwerken en samen met jou prioriteiten stellen aan de hand van je budget. Per actie wordt er een gedegen projectplan opgezet en uitgewerkt. Daarna kunnen we er mee aan de slag en de acties gaan implementeren binnen jouw organisatie.

  1. Beheer

Met alleen het uitzetten van compleet projectplan ben je er nog niet altijd. Juist het beheren, continueren en finetunen van de acties zijn nodig om je doelstellingen te realiseren en ook op langere termijn te borgen.

BBOOSTED bied je 3 pakket mogelijkheden aan om zo zeker te weten dat alle voor afgestemde acties daadwerkelijk gecontinueerd worden.

  1. Compact pakket – 5 uur per maand
  2. Smart pakket – 10 uur per maand
  3. Plus pakket –  15 uur per maand

Ben je ook op zoek naar resultaat? Neem contact met ons op https://www.bboosted.com/contact/