De vrouw achter BBOOSTED

Als doorgewinterde sales en marketing professional heb ik de afgelopen 25 jaar mijn sporen verdiend in de farmaceutische industrie en foodbranche. Ik ben een energiek, enthousiast en resultaatgericht persoon die met hart en ziel voor de klus gaat. ‘Niet praten, maar doen’ en ‘Opgeven is geen optie’ zijn mijn belangrijkste levensmotto’s. Maak me blij en zet mij aan de meest moeilijke marketing & sales klussen. Laat mij groeikansen voor je inzichtelijk maken en hier een marketing/salesplan voor uitwerken en je zult zien dat dit al snel resultaat oplevert. Natuurlijk staan daarbij je doelen als opdrachtgever voorop. BE ORGANIZED BBOOSTED

Why?

De afgelopen 10 jaar heb ik 18 marathons uitgelopen. De eerste uit nagedachtenis van mijn moeder. Daarna volgden er nog vele trainingskilometers. Ik heb hierdoor nieuwe vriendschappen gemaakt, wijze levenslessen geleerd en verschillende werelddelen bereisd. Ook hier heb ik doelen moeten stellen, kansen moeten benutten en mijn focus moeten houden. Alleen zo lukte het om ‘the big six’, de 6 grootste marathons ter wereld, uit te lopen en die door mij zo fel begeerde medaille binnen te halen. Een grote kick krijg ik van het oplossen van problemen, het zien van kansen en het behalen van doelen voor mezelf, maar ook voor een ander. Een belangrijke reden voor mij om de stap naar het ondernemerschap te zetten. BE HAPPY BBOOSTED